Skip to content Skip to footer
QventiTuin

WouterWarmtepomp.nl

Kies voor WouterWarmtepomp en ontdek de perfecte combinatie van eerlijk advies, aandacht voor detail en onze hoogwaardige materialen. Samen bouwen we aan een duurzame en comfortabele leefomgeving.
01. Eerlijk advies

We luisteren aandachtig naar uw wensen en behoeften en geven een eerlijk en transparant advies afgestemd op uw specifieke situatie. Wij verzorgen het volledige traject van ontwerp tot installatie van uw warmtepomp of airco. We gaan altijd de optimale balans tussen efficiëntie en comfort.

02. Aandacht voor details

Bij Wouter Warmtepomp begrijpen we dat de kwaliteit van een installatie schuilt in de details. Van de correcte positionering van de apparatuur tot het zorgvuldig aansluiten van leidingwerk en elektrische componenten waarbij we altijd oog houden voor het cosmetische aspect.

03. We blijven graag betrokken!

Ons werk stopt niet bij de installatie. We nemen de tijd om uw warmtepomp of airco optimaal in te regelen, zodat u het maximale rendement haalt uit uw investering. Bovendien staan we altijd paraat in geval van storingen of voor regulier onderhoud.

Projecten

Een greep uit ons werk

Over ons

WouterWarmtepomp, Daarom!

Bij WouterWarmtepomp geloven we dat een prettig wooncomfort en een duurzame toekomst hand in hand kunnen gaan. We staan klaar om u te begeleiden bij het maken van weloverwogen keuze op het gebied van een warmtepomp, airco of andere duurzame energieoplossingen.

Eerlijk advies

Dit is waar het begint, we baseren ons advies de huidige ISSO 51 norm en verkopen alleen producten producten waar we voor 100% achter staan.
Lees meer

Eén contactpersoon

We zijn een kleine organisatie met korte lijnen. Van ontwerp tot de eindoplevering heeft u één aanspreekpunt welke u altijd direct kunt bereiken.
Lees meer

Kwaliteit en afwerking

Wij gebruiken de beste materialen, hebben ook voor detail, gaan altijd voor het mooiste resultaat en regelen uw installatie optimaal in.
Lees meer

De nazorg

Wanneer uw installatie is opgeleverd staan wij in geval van storingen altijd voor u klaar. Voor onderhoud bent u natuurlijk ook bij ons aan het juiste adres.
Lees meer
Contact

Vragen? We helpen u graag!

    Wouter Warmtepomp voor uw Airco.